Verzenden

Verzenden van je bestelling doet brandweerauto.nl op meerdere manieren en je mag zelf kiezen.
1. Via een DHL servicepunt, dan kun je je bestelling afhalen bij een DHL servicepunt bouw jouw in de buurt. Dat is wel zo makkelijk, je hoeft dan niet thuis te zijn om je pakketje te ontvangen. Wel moet je dit binnen 5 werkdagen doen want anders stuurt DHL je pakje terug naar brandweerauto.nl en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.

2. Via DHL thuis, ietsje duurder maar DHL komt nu je pakketje thuis bezorgen. Ben je niet thuis dan gaat je bestelling naar een DHL servicepunt. Je dit het daar dan binnen 5 werkdagen op te halen anders stuurt DHL het terug naar Cobiworld.nl en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.

3. Via PostNL wordt je bestelling ook thuis afgeleverd. Ben je niet thuis dan legt PostNL het neer bij een PostNL servicepunt waar je het op kunt halen. Ook hier geldt, doe dit binnen 5 dagen anders stuurt PostNL het retour afzender en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.

4. Afhalen kun je ook doen, maar alleen op afspraak. Op het kantooradres van brandweerauto.nl is geen voorraad, die hebben wij in een facility warehouse opgeslagen. Daar worden onze bestellingen verpakt en verstuurd en ook als je iets wilt afhalen op ons kantooradres. Daarom houden wij er 2 werkdagen tussen zodat het pakketje van het warehouse naar ons kantoor kan komen.

5. Gratis verzenden doet brandweerauto.nl bij een bestelling boven €20,00. Dit gaat altijd via een DHL servicepunt of als deze verder is dan 3 km van het verzendadres via DHL thuis. Ook hier geldt, doe dit binnen 5 dagen anders stuurt DHL het retour afzender en wij versturen het dan alleen nog een keer tegen betaling van de verzendkosten.