Siku

Interschutz 2022

Van 20 tot 25 juni presenteren WIKING en siku modelvoertuigen en speelgoedmodellen van de brandweer en reddingsdiensten op de INTERSCHUTZ 2022 in Hannover.

80.000 m2 expositieruimte, 1.200 exposanten uit meer dan 50 landen – INTERSCHUTZ 2022 is ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor brandweer, reddingsdiensten, civiele bescherming en veiligheid en vindt plaats van 20 tot 25 juni 2022 in het expositiecentrum van Hannover. Precies in het midden: Sieper GmbH, die met zijn traditionele merken WIKING en siku al tientallen jaren kleinschalige model- en speelgoedvoertuigen produceert die trouw zijn aan het origineel.

Geen klus is te groot voor siku speelgoedvoertuigen!
Als mede-exposant laat het zustermerk siku fans van de technisch geavanceerde voertuigen van brandweer & Co. zich onderdompelen in de indrukwekkende wereld van modelauto’s: de brandweermodellen worden niet alleen op het land gebruikt, maar ook in het water en in de lucht! Gedetailleerde modellen in verschillende schalen – van brandweerwagen, draaitafelladder en hoogwerker tot brandweerwerkboot of brandbestrijdingsvliegtuig – beloven spanning in klein formaat. Ook op de siku-stand op INTERSCHUTZ is er aan plezier geen gebrek: bezoekers kunnen de op afstand bestuurbare modellen in uitgebreid ontworpen, fascinerende diorama’s ervaren.